Ovako imam mali problem sa vishkom zica ispod kutije grejaca dole na podu pored motronica...
Danas sam rasklapao tablu da vidim sta su kriminalci radili i nadjem da mi je tabla odpozadi polomljena i da je neko veoma nestrucno vracao kilometrazu kao sto sam i pretpostavio...
E sad tabla nije bitna nju cu da zamenim... Ako neko ima 2.0 ts tablu sa belim brojcanicima koja radi i nije otvarana a zeli da je se reshi tu sam...
Nego, dole sam nashao par zica koje nisu nigde povezane a nisu zadnja stakla, el retrovizori i slicna dodatna oprema...
Jedna plava je presecena i prevezana na neku belu a jedna sarena ide od desnih vrata... i neka gomilica je vezana zajedno... imam i 2 kabla od antene koja ne znam odakle ? jer nemam antenu
sta god, slika je tu pa ako neko zna da me prosvetli zahvalan sam...
Identifikacija zica... Help!
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- JaMaL
Pazi nisam jos skidao ceo patos da vidim gde sve to ide... ali
crvena i belai crveno-zuta nisu originalne...
ovaj svezanj koji je uvezan izolirkom mi lici na kablove za zvucnike...
posto su zvucnici na mestu samo nema muzike...
imam 2 antene?... koje ja ne vidim...
ima jos mnogo premoscenih zica gore iznad ovoga mada mi sve lice na muziku... u tabli je sve ok... kda sam nju skidao sve je bilo na mestu i netaknuto...
crvena i belai crveno-zuta nisu originalne...
ovaj svezanj koji je uvezan izolirkom mi lici na kablove za zvucnike...
posto su zvucnici na mestu samo nema muzike...
imam 2 antene?... koje ja ne vidim...
ima jos mnogo premoscenih zica gore iznad ovoga mada mi sve lice na muziku... u tabli je sve ok... kda sam nju skidao sve je bilo na mestu i netaknuto...
- JaMaL
reshio deo problem posle rastavljanja svega i svacega...
zvucnici gomila zica...
2 antene... ne znam zasto 1 elektricna i 1 na krovu... elektricna skinuta ali zice ostale...
usput nasao da mi je cela konzola za ventilaciju neispravna... odnosno nepovezana... neko je iscupao klimu ali nije vratio sve na mesto... a nije ni izvadio celu klimu pa deo instalacije ostao a standardnu nije vratio kako treba...
kriminal...
iovako cu vratiti klimu posle farbanja tako da nije neka steta...
ostalih par zica su premoscenja za muziku... uspesno razvezao i vratio na mesto... opusteno... jos ne mogu da nadjem sta je sa davacem pritiska ulja ali ok... polako... jel pase od neke druge alfe/kola... ili samo za 75 2.0 ts... tabla radi ali, davac ne....
zvucnici gomila zica...
2 antene... ne znam zasto 1 elektricna i 1 na krovu... elektricna skinuta ali zice ostale...
usput nasao da mi je cela konzola za ventilaciju neispravna... odnosno nepovezana... neko je iscupao klimu ali nije vratio sve na mesto... a nije ni izvadio celu klimu pa deo instalacije ostao a standardnu nije vratio kako treba...
kriminal...
iovako cu vratiti klimu posle farbanja tako da nije neka steta...
ostalih par zica su premoscenja za muziku... uspesno razvezao i vratio na mesto... opusteno... jos ne mogu da nadjem sta je sa davacem pritiska ulja ali ok... polako... jel pase od neke druge alfe/kola... ili samo za 75 2.0 ts... tabla radi ali, davac ne....