Pitanja za Giuliettu

Alfa Romeo MiTo forum | Alfa Romeo Giulietta forum | 4C | GIULIA | Prototipi
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Lokacija: Beograd
Lokacija: Beograd
Postovi: 787
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Pitanja za Giuliettu

Ned Apr 01, 2018 6:16 pm

Pozdrav presvega.

Da iskoristim priliku da pitam ljude koji voze pomenuti model.
Naslon za ruku vidim da je povezan za sediste, moze li se to naknadno dodati za ako ne postoji fabricki?
Kako radi ovaj novi sistem od 5 inca, spominje e bluetooth veza sa telefonom, sta sve moze da se koristi od funkcija sa android telefona i moze li varijanta navigacija se pusti na telefonu a prikaz na displeju ?

Kakvi su vam utisci ovog trenutka o autu?

Pitam jer vidim da je najslabiji paket opreme sa 1,4 Tb motorom dosta povoljan pa bih se mozda nategao i pazario primerak. Zagrejao sam se za Tipo Hb 1,4 atmo. Sa druge strane Giulietta bi trebala da je kvalitetnija, bolji motor i manje prostora.

Samo molim bez komentara kao je najslabijavarijaat jadna i da bi trebalo dodati jos po nesto, sve mi je jasno ali novcanik ogranicava (kupicu alu felne a kad istekne garancija moze par stvari da se doda tipa tempomat i parking senzori....... itd). :(
Korisnikov avatar
edin
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Lokacija: zemun
Lokacija: Zemun;Beograd
Postovi: 7545
Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 6:32 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Ned Apr 01, 2018 8:34 pm

Nemoj samo bez turbine molim te.
1.4 120ks, turbak je vrh.
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Korisnikov avatar
milosnbgd
Drug Član
Drug Član
Garaža: c204, SLK
Lokacija: Beograd
Postovi: 2144
Pridružio se: Uto Sep 20, 2016 2:23 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Ned Apr 01, 2018 9:20 pm

Nikako te benzince 1.4 bez turbine, idu ko tučeno magare a kad ga očepiš po gasu troše isto kao i ti sa turbinom-za koje nema potrebe pričati koliko bolje idu. Mislim tvoja stvar i tvoj novčanik, ali provozaj i jedan i drugi pa ćeš videti...
ALFAFORZAITALIA
Korisnikov avatar
Boxa
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Contact:
Garaža: Stelvio QV
Lokacija: Beograd
Postovi: 2965
Pridružio se: Sub Dec 26, 2015 2:40 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Ned Apr 01, 2018 10:00 pm

Za 1.4b iz Tipa i 1750 iz QV mogu da pricam sta je i kako je ako te zanima jer imam oba, za ostale motore moze neko od kolega da se ubaci...
Korisnikov avatar
DejanGT
Garaža: Giulietta MultiAir | 2010
Lokacija: Beograd
Postovi: 1478
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 12:09 am

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 12:42 am

Eto jedino Boxa može da ti direktno uporedi Giuliettu i Tipo. Mi ostali možemo samo da ti ponudimo neko mišljenje na osnovu informacija kojima neposredno ili posredno raspolažemo.

Ako ti prostor nije presudan, a u njemu je Tipo u prednosti nad Giuliettom, sve drugo je solidno na strani Giuliette, pa ako si u stanju da se skrpiš makar i za tu osnovnu Giuliettu nećeš pogrešiti.

Ono gde je AR vrlo fer je činjenica da i ta osnovna Giulietta u svim svojim ključnim karakteristikama je potpuno uporediva sa najskupljom varijantom, Vešanje je isto na svim verzijama pa tako dobijaš nezavisno zadnje vešanje koje je daleko sofisticiranije od onoga u Tipu. Već to je dovoljno da Giulietta bude za klasu iznad Tipa. Dobijaš i Giuliettin servo upravljač koji je sigurno bolji po osećaju u vožnji i preciznosti nego onaj u Tipu. Vozna dinamika je na Giulietti svakako solidno ispred Tipa, ali ok, možda ti to nije preterano bitno. Dobijaš punu funkcionalnost DNA sistema koji je vrlo dobra stvar. Ne znam dali Tipo ima neki ekvivalent toga. Dobijaš turbo motor, a za tog turbo benzinca od 120 ks možeš pročitati samo reči hvale. Najveći broj ljudi koji su ga probali ne veruju da ima samo 120 ks. Dobijaš naravno i plemenitiji i kvalitetniji enterijer, atraktivniji izgled spolja, ali hajde da kažemo da ni to nije bitno ni presudno za izbor auta. U suštini iako je klot, Giulietta je ipak Giulietta i u najvažnijim njenim karakteristikama ćeš svakako moći da uživaš. A i ta klot oprema uopšte nije tako siromašna, sve esencijalne stvari su tu.

Ako je razlika u ceni sažvakljiva i prostor nije presudan, ja bih se svakako zaleteo pre na Giuliettu. Verovatno bi ti na Fiatovom forumu davali suprotne savete :)
Korisnikov avatar
IvanNS
Garaža: 159 kle kle kle, punto kle kle kle, superb kle kle kle
Lokacija: NS
Postovi: 192
Pridružio se: Ned Nov 13, 2016 8:44 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 6:07 am

Alfa bez dileme, da je makar vw prica pa da dele istu platformu, gene, da je dosta mehanike identicno, a da se razlikuje u trimovanju i zavrsnoj obradi, pa da mozes dobiti za manje novca malo vise muzike kod tipa ok, ali nije ta prica, naprotiv.

Tipo ima stariju platformu, tj. preradjenu od grande punta, dok je alfina platforma 5g novija, kada je izasla djulijeta je gadjala a3, tipo ne gadja ni golfa, ni oktaviju vec rapida, tolike su razlike.
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Sprint 2.0
200 AT8 RWD '21 Vesuvio Grigio
+ MiTo QV '10 Rosso
......................................
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
......................................
Lokacija: Indjija
Postovi: 6613
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 7:44 am

Pozdrav kolega,

Kao neko ko je svež u prolaženju celokupnog drila vezanog za kupovinu automobila mogu ti dati samo par saveta. Giulietta je model na zalasku i sada je idealan momenat za kupovinu iste. Koliko god da ti se nešto učini povoljno, uvek ima mesta za dogovore i pregovore, pa pregovaraj dok ne isteraš minimum onoga što ti je neophodno da budeš zadovoljan. Možda oboriš cenu taman da ubaciš nešto što ti je bitno pri čemu dodavanje detalja takođe ne mora da košta onoliko koliko je navedeno u katalogu.

Ako ti fali malo i ako je to nešto baš bitno za buduće zadovoljstvo, cedi suvu drenovinu i snalazi se kako umeš, makar i malo odložio kupovinu. Važno je doći do tog nekog minimuma konfiguracije koja zadovoljava, a lako zamenjivi elementi mogu naknadno biti ubačeni. Kao što i sam kažeš, druge felne se lako montiraju kasnije, ali nije baš tako lako ako se u startu preskoči turbina i jako je bitno da od starta automobil ide onako kako treba.

Šaljem ti spisak osnovne opreme iz septembarskog kataloga kako bi video šta dobijaš uz svaku Giuliettu u startu, a šta dodatno donosi svaki paket. Srećna kupovina!

Slika
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Korisnikov avatar
mickeyrs
Drug Član
Drug Član
Garaža: Mito QV 2011
ex.Giulietta 1.4 Veloce '17
ex.146Ti '96
ex.ArnaTi '87
Lokacija: BG
Lokacija: Beograd
Postovi: 663
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 1:51 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 11:48 am

Nisam shvatio da li kolega razmatra nov auto ili polovan? Po pitanju u vezi paketa opreme, pretpostavljam da se misli na nova vozila, ili barem na novi Tipo u poređenju sa polovnom Giulietom? Ja bih ipak poredio novo i novo. Konačne cene ćeš saznati tek kad odeš u salon i sa prodavcem prođeš kroz sve stavke koje te zanimaju, odeš kući i javiš se posle par dana da ti je to malo previše pa da vidite šta može da se učini po tom pitanju. :D

Sudeći po cenama i opremi koji su dostupni na sajtu Stojanova (iako postoji i noviji cenovnik sa Sport opremom za Giu, onda ti i ne igra nešto posebno, Super je po meni bolji kao osnovni paket), najslabija oprema na ovom Tipu jeste jadna, ali je i ova Promo cena od 10,740 prilično niska. Opet, zavisi da li tu ima mogućnosti odabira boje i nekih dodatnih stavki ili su automobili po Promo cenama već na lageru ili važi ta cena bez dodavanja opreme.

Koliko vidim, u Tipu ni nemaš opciju Turbo benzinca, već samo atmo od 95KS i dizele 1.3 i 1.6.
Boja je standardna bela, opcije su sve +500€. Kod Alfe je isto, s tim da je standardna srebrno siva boja.

Već i osnovna Giulietta oprema ti je u rangu srednje Tipo Easy + podizači na svim prozorima, a Super je u rangu Lounge na Tipu. Promo cene kod Giuliette idu minimum 10% dole, a verovatno mogu i više da spuste. Možda može i kod Tipa, ali tamo već vidim da su dosta niže od 'redovnih'.

Na kraju, benzinski izbor je Easy/Lounge Tipo bez turba za 11,7/12,5k ili Giulietta osnovna (mada bih ja išao na Super) za 15k (Super ~16k). Za razliku u ceni dobijaš vozne karateristike koje su kolege već navele, turbo benzinca ipak kao glavnu prednost.

Bluetooth sa telefonom razmenjuje samo audio, ništa od slike, navi možeš da gledaš na ekranu telefona, a audio obaveštenja i instrukcije će ti ići preko ozvučenja na autu ako prebaciš na BT kao izvor zvuka. Ako bi da slušaš radio, onda moraš i audio sa telefona. Imenik iz telefona, pozivanje i prijem poziva, to je sve standardno kao funkcija i na osnovnom audio sistemu u Giulieti, verovatno je slično i na Tipu, osim što serijski stiže veći ekran u Lounge paketu na Tipu.

http://www.stojanov.rs/wp-content/uploa ... 0440_1.pdf
http://www.stojanov.rs/wp-content/uploa ... P-2016.pdf
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Lokacija: Beograd
Lokacija: Beograd
Postovi: 787
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 12:29 pm

prvo hvala svima na pomoci i informacijama. :)

Drugo nesto me sajt zeza i 5 pput pisem tekst.....zaboravljam sta sam hteo reci hahaha

Odluka je pala na Alfu :arflag .... pre svega zbog motora i jos par nekih stavki tako da se sad pokrece prica za kredit.

Postavicu opet pitanje, naknadna ugradnja oslonca za ruku na vozacko sediste, da li znate ima li svako sediste tu mogucnost???

Alu felne cu da pazarim instant cim mi odobre kredit jer su mi celicne felne i ratkapne bljak......
Tempomat i zadnji parking senzori tek kad istekne garancija :banghead:

Sad mi drzite palceve da se sa kreditom sto pre sve resi jer je auto na stanju pa bi se brzo mogao preuzeti a sad sam ne strpljiv :roll: :roll:

Probao sam ja oba auta i ako ekom znaci mogu i da napisem utiske sta se dobija na jednoj strani a sta na drugoj.
Korisnikov avatar
alonso14
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: -
-ex Q2 211cv 3 porta
-ex Rossalinda Challenge Stradale by Nova Speed
-ex Giulietta QV Edizione Corsa 301cv by Nova Speed

- ex GTI PP DSG 317 cv by OnlyRevo

- S3 8v 370 cv by Freaks Motorsport

- MK6 GTI DSG 271 cv by Freaks Motorsport
Lokacija: MG
Postovi: 3354
Pridružio se: Čet Avg 25, 2016 5:45 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 12:50 pm

Ne razmisljaj o naknadnoj ugradnji srednjeg naslona.
'' Izabran sam zbog suptilnog magnetizma moje licnosti ''
Korisnikov avatar
starac vujadin
Contact:
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Lokacija: Stari grad
Lokacija: Stari grad
Postovi: 4319
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 12:52 pm

Napiši slobodno. Alfa ima dosta više prednosti nego Fiat. Fiatova jedina bitna prednost je što je noviji model i što će jednog dana biti lakši za postprodaju. To je nešto što treba uzeti u obzir, mada postoprodaja nikada ne treba da bude glavna stvar u odluci, dok ni nov još nije kupljen.
Kad sedneš u Giuliettu i kreneš u vožnju i taj argument će pasti u vodu.
Acqua-Olio-Benzina
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Lokacija: Beograd
Lokacija: Beograd
Postovi: 787
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 1:12 pm

Hajde da napisem koju.
Prvo sam gledao Tipo na sajmu i to HB varijantu.
Potom otisao u salon, pregledao sve detaljno i probao u voznji motor 1,4 atmo.
Moji utisci su sledeci...
mesta u kabini i gepeku kao u prici sto i brojevi jasno pokazuju.Za cenu za koju se nudi opreme ima da nisam mogao da verujem, od multimedije preko tempomata, elektro podesavanja lumbalnog oslonca na vozackom sedistu, parking senzori plus npr doplata za zatamljenje stakala je samo 50 eura.

Sto se same voznje tice prvo iznenadjenje je izolacija kabine, jako dobra ako se uzme u obzir rang i cena.
Svo vreme pricam o 12 500 eura.
Sto se stabilnosti tice pa iskreno nije lose, daleko da je nesto posebno. Hod rucice menjaca podugacko ali dosta precizno tako da sam zadovoljan.

Sto se tice mana pre svega motor koji nema daha, ide on i moze da se izadje na neke vece brzine ali treba vremena i jednostavno motor je dobar za grad jer su prve dve brzine jako kratke. Unutrasnja plastika je zaista na oko poprilicno ne ubedljiva. Skakutanje zadnjeg kraja preko ne ravnina na brzinama od 130.
To su mi utisci kojih sad mogu da se setim.

Sto se Alfe tice sta reci, kvalitetnija plastika, motor znacajno zivlji, enterijer ozbiljniji, bolji dizajn enterijera. Sa druge strane osetno jaca cena, doplata po stavkama skoro sve duplo skuplje. manje mesta na zadnjoj klupi i gepek.
jako me iznenadilo sto je garancija za Giuliettu 2 godine tj duplo manje od Tipa. Moze da se doplati ali dodatne 2 godine su nesto oko 950 eura.

Sve u svemu jeste Giulietta bolji auto ali se to itekako vidi na ceni.
Inace u oba primera dokazano moze da se obara cena u odnosu na cevnovnik.

Ako sam nesto ispustio slobodno pitajte.
Korisnikov avatar
Boxa
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Contact:
Garaža: Stelvio QV
Lokacija: Beograd
Postovi: 2965
Pridružio se: Sub Dec 26, 2015 2:40 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 1:28 pm

slike mog Tipa iz moje prosle teme

viewtopic.php?f=6&t=60687&start=525
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Lokacija: Beograd
Lokacija: Beograd
Postovi: 787
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 1:38 pm

Kao sto sam napisao, zaista za te pare predobar auto i kao sto se na slikama vidi, opreme ima ne seti se covek svega da nabroji i sto se meni licno jako dopada izgledom :) :) :) :)
Korisnikov avatar
Boxa
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Contact:
Garaža: Stelvio QV
Lokacija: Beograd
Postovi: 2965
Pridružio se: Sub Dec 26, 2015 2:40 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 1:41 pm

da da za te pare odlican izbor, ali ako hoces i performanse uz sve ovo, ne gledaj Tipa :D
Korisnikov avatar
mickeyrs
Drug Član
Drug Član
Garaža: Mito QV 2011
ex.Giulietta 1.4 Veloce '17
ex.146Ti '96
ex.ArnaTi '87
Lokacija: BG
Lokacija: Beograd
Postovi: 663
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 1:51 pm

Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 1:41 pm

Ja bih se cenjkao za Super Giu maksimalno što možeš da oboriš cenu, dobićeš i tempomat i automatsku klimu i naslon za ruke, alu felne, a plaćaćeš i tako na rate kredita, možda par hiljada više mesečno u odnosu na osnovnu i uz sve to najbitnije - nemaš ništa da budžiš naknadno. :-)

Sent from my E6683 using Tapatalk
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Lokacija: Beograd
Lokacija: Beograd
Postovi: 787
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 1:53 pm

Cenkao sam se ja i spustio dobrano cenu za osnovni model. ;)
Ne dozvoljavaju finansije vise, znam za pricu jos malo na mesecnu ratu ali jednostavno ne moze vise a svestan sam da bi bilo dobro.
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Sprint 2.0
200 AT8 RWD '21 Vesuvio Grigio
+ MiTo QV '10 Rosso
......................................
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
......................................
Lokacija: Indjija
Postovi: 6613
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 1:56 pm

mickeyrs napisao: Boja je standardna bela, opcije su sve +500€. Kod Alfe je isto, s tim da je standardna srebrno siva boja.
Nekad bila siva, a sada je kod Julke osnovna bez doplate pastelna crvena ;)

@ Masinac
Razumem te kako ti je, ali nestrpljenje je neprjatelj kod izbora automobila. Pogotovo ako prodavac vidi da si baš zagrizao ;)
Probaj da sedneš i sklopiš neku svoju omiljenu konfiguraciju (uključujući i razum) pa da vidiš gde si i koliko se može cena obarati. Nešto od opreme se dodaje na lepe oči, veruj mi na reč jer se kod mene priča sa senzorima i digitalnom klimom odigrala na taj način. Što se produžene garancije tiče, to takođe može da se izvuče za dž, samo treba da ti okasne jedno tri meseca sa dovoženjem Alfe u Srbiju :D
Bez zezanja, najbolje da odeš i sklopiš ono što želiš, pa da vidiš koliko si kratak. Onda prvo vidiš koliko možeš dodatno da se rastežeš i uppadaš u dužničko ropstvo, a usput malo njima zakukaš pa vidiš gde oni mogu da uštinu i da se nađete da svi budete zadovoljni. A ako si došao do nekog limita onda najbolje znaš šta ti je činiti i tu nema svrhe za savetovanjem.

Ako ti treba moja pomoć i asistencija, slobodno me kontaktiraj ;)
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Lokacija: Beograd
Lokacija: Beograd
Postovi: 787
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 3:13 pm

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -giulietta

E o ovom ja pricam. Cenu sam spustio podosta posle sat vremena price. Na zalost doplate koje bih ja voleo ne mogu da ispratim. :)
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Sprint 2.0
200 AT8 RWD '21 Vesuvio Grigio
+ MiTo QV '10 Rosso
......................................
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
......................................
Lokacija: Indjija
Postovi: 6613
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 3:37 pm

Videh je na oglasima ranije. Ako si još spustio cenu samo uporedi šta drugi nude za taj novac i sve će ti biti jasno. Ovo je ozbiljan i sasvim solidno opremljen automobil. Poseban je ugođaj kad sedneš u novo i voziš je od prvih kilometara, ali isto tako je bitno da se ne napravi previše kompromisa i da kasnije ne žališ za bilo čim. Konačna odluka je ipak na tebi.

Uzgred, pitaj da li još uvek važe sajamski uslovi prodaje. Ako je tako, a verovatno jeste, sva prodata vozila prati produžena garancija od 4 godine o kojoj smo pričali...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Lokacija: Beograd
Lokacija: Beograd
Postovi: 787
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 3:52 pm

Uslovi prodaje jesu sajamski i spustio sam cenu ali garancija 2 godine. Ubedjivao sam se za to. :)
Korisnikov avatar
mickeyrs
Drug Član
Drug Član
Garaža: Mito QV 2011
ex.Giulietta 1.4 Veloce '17
ex.146Ti '96
ex.ArnaTi '87
Lokacija: BG
Lokacija: Beograd
Postovi: 663
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 1:51 pm

Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 4:11 pm

A ona bela u Čačku je Super za ~1700e više. Ne znam koliko si spustio ovu sivu, verovatno i ova druga može malo niže... ali ako je kraj finansija na 13-14k, jbg, onda šta da se radi.

Kapiram i da te mami što je odmah dostupna, mada bih ja probao da sačekam/skupim/nategnem nekako budžet. Čisto da ne misliš kasnije o ovim stvarima za koje si pitao oko ubacivanja pošto ti ipak znače.

Sent from my E6683 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Sprint 2.0
200 AT8 RWD '21 Vesuvio Grigio
+ MiTo QV '10 Rosso
......................................
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
......................................
Lokacija: Indjija
Postovi: 6613
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Pon Apr 02, 2018 4:18 pm

Masinac napisao:Uslovi prodaje jesu sajamski i spustio sam cenu ali garancija 2 godine. Ubedjivao sam se za to. :)
Onda produžena garancija ide samo na vozila prodata za vreme sajma. Tako je bar najavljeno. To ti je onda to i sada treba još sam sa sobom da se dogovoriš. Najbolje da odluka prespava, a ne slušaj previše ni nas sa strane :)
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Korisnikov avatar
edin
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Lokacija: zemun
Lokacija: Zemun;Beograd
Postovi: 7545
Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 6:32 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Uto Apr 03, 2018 8:16 am

Onaj auto sasvim pristojno izgleda, pa polako...

Naknadno us malo gimnastike, mogu da se napakuju i brembo napred i vece felne.
Call mislim da je najbolja solucija ici na 305mm diskove sa brembom od 159 za 305, a mislim da se adapteri gadjaju, trebalo bi proveriti, ali navodim kao mogucnosti unapredjenja u perspektivi...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Korisnikov avatar
starac vujadin
Contact:
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Lokacija: Stari grad
Lokacija: Stari grad
Postovi: 4319
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Re: Pitanja za Giuliettu

Uto Apr 03, 2018 8:40 am

Budžet je budžet i tu nema natezanja...budi pametan i uzmi nešto jeftinije ;)

https://www.polovniautomobili.com/putni ... etta-18-qv
Acqua-Olio-Benzina

Povratak na “Alfa Romeo Nuova Razza”