Sva vremena su u UTC + 1 sat
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
  Štampa

Prijave ARCS Track Day 03.09.2017.
Autoru Poruka
PostPoslato: Ned Avg 20, 2017 12:54 pm 
OffLine
Drug Član
Drug Član
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Maj 15, 2011 2:46 pm
Postovi: 2894
Lokacija: Beograd
Garaža: GT 2.0 JTS
GTV 2.0 V6 TB
ex GTV 2.0 16v
ex 147 1.9jtd
ex 145 1.6box
ex 33 1.7
Lokacija: Beograd
Alfisti kao što ste verovatno videli iz programa, u okviru skupa koji organizuje ARCS "Beograd 2017", imate mogućnost da svoje ljubimce izvezete na stazu Navak.

Programom je definisana vožnja 2 (dva) revijalna kruga po stazi za sve učesnike koji će biti fotografisani i snimani dronom. Kolonu će predvoditi modeli Giulia i Stelvio a na začelju kolone će biti Abarth Spider 124 koje će obezbediti Auto kuća “Kole”. Tokom vožnje revijalnih krugova biće dozvoljeno prisustvo suvozača u automobilu.
Po završetku drugog kruga osoblje Navak-a će odvojiti vozila prijavljena za ARCS Track Day (vozila će biti obeležena nalepnicama) a ostali učesnici će svoja vozila parkirati na parking centra.

Učešće na ARCS TD je potrebno unapred prijaviti pa molim sve zaineresovane da svoje podatke posalju na mail info@arcs.org.rs krajnji rok za prijavu je sreda 30.08.2017.
Potrebno je dostaviti sledeće podatke
PODACI O VOZAČU
Ime i prezime:
Email:
Broj mobilnog telefona:
Broj lične karte:
Broj vozačke dozvole:
Vozačka dozvola važi do:

PODACI O AUTOMOBILU
Marka i model automobila:
Radna zapremina motora (ccm):
Snaga motora (kW):

Vožnje će biti organizovane u skladu sa pravilnikom centra Navak, 20 učesnika po stintu, trajanje stinta 20 minuta.

U nastavku je izvod iz Pravilnika centra Navak koji vas molim da pročitate :rules:

OPŠTE ODREDBE
Boravak svih lica unutar centra NAVAK je isključivo na sopstvenu odgovornost i ulaskom kroz kapiju centra NAVAK sva lica prihvataju da sve eventualne posledice njihovog boravka snose sami i da sa centra NAVAK, njegovog osoblja kao I Alfa Romeo kluba Srbija skidaju odgovornost svake vrste. Svaka vožnja unutar centra NAVAK obavlja se na sopstveni rizik i na sopstvenu odgovornost. Centar NAVAK niti njegovi zaposleni neće biti odgovorni za bilo koju vrstu štetnog događaja niti će imati bilo koju vrstu odgovornosti prema bilo kojem licu tokom njihovog boravka u centru NAVAK, na stazi ili izvan nje. Svaki učesnik nosi punu odgovornost za sve eventualne štete ili povrede učinjene njegovim aktivnostima tokom boravka unutar centra NAVAK, bez obzira da li je boravak na stazi ili izvan nje. Svi učesnici vožnje tokom Track Day termina saglasni su da se na njih tokom vožnje odnose sva redovna pravila iz Zakona o bezbednosti saobraćaja osim onih koja su regulisana ovim dokumentom.

PRAVILA ZA VOZAČE I VOZILA
Ulazak u centar NAVAK biće omogućen isključivo vozačima i vozilima koja su uredno prijavljena. Svakom učesniku putem e-mail ili SMS poruke biće dostavljena pismena potvrda o tome da je prijava važeća kao i tačno vreme zakazanog termina za vožnju. Ukoliko učesnik vožnje dođe na kapiju izvan zakazanog termina ulazak neće biti garantovan i zavisiće od raspoloživog kapaciteta staze.
Vožnja unutar centra NAVAK biće omogućena isključivo vozačima koji:
- Poseduju punu vozačku dozvolu za kategoriju vozila kojom će upravljati unutar centra NAVAK i to najmanje 2 (dve) godine
- Pokažu redarima na ulazu u centar NAVAK i važeću vozačku dozvolu i važeću ličnu kartu
- Kompletno popune i potpišu prijavni list na kome se nalaze njihovi lični podaci i podaci o vozilu kojom će upravljati unutar centra
- Svojim potpisom na prijavnom listu potvrde da su pročitali ovaj pravilnik i da prihvataju njegove odredbe.
- Poseduju odgovarajući opremu za vožnju – patike ili cipele, prikopčan sigurnosni pojas, posedovanje kacige nije obavezno ali je poželjno
Osoblje centra NAVAK zadržava pravo da po sopstvenoj proceni vozača koji ne ispunjava navedene uslove udalji iz centra sve do potpunog ispunjenja pravila.
Vožnja unutar centra NAVAK biće omogućena isključivo vozilima koja:
- Ispunjavaju tehničke uslove za bezbedno učestvovanje u saobraćaju, a naročito po pitanju ispravnosti kočnica i upravljačkog sistema
- Imaju ispravne pneumatike bez vidljivih oštećenja ili istrošenosti najmanje dubine šare 2 mm
- Ne pokazuju curenje bilo koje tečnosti iz motora, oslanjanja i menjača
- Imaju potpuno ispravne sve spoljašnje delove, signalizaciju i ne ugrožavaju ostale učesnike
Osoblje centra NAVAK zadržava pravo da svako vozilo za koje smatra da nije tehnički spremno za izlazak na stazu udalji iz centra.

PRAVILA VOŽNJE NA STAZI
Ulazak na stazu odnosno početak vožnje dozvoljen je samo vozačima i vozilima koji su prijavljeni za vožnju, bez putnika i pratilaca bilo koje vrste. Svo vreme trajanja vožnje vozač mora imati vezan sigurnosni pojas. Nepoštovanje ovog pravila povlači automatski prekid vožnje i udaljavanje sa staze bez prava na povraćaj sredstava uplaćenih za ARCS Track Day. Tokom vožnje na stazi najstrože je zabranjeno svako zaustavljanje osim izvan asfalta u slučaju kvara ili vozačke greške. Ukoliko nije samostalno u stanju da nastavi vožnju vozač koji se zaustavio ne sme da napušta vozilo sve do dolaska redarske ekipe. Vozilo koji izađe izvan asfalta iz bilo kog razloga sme da se vrati na stazu tek pošto su sva vozila koja učestvuju u vožnji prošla pored njega i/ili pošto mu je redar pored staze dao signal da je uključivanje u vožnju bezbedno. Vozač ni na koji način ne sme da ometa, dekoncentriše ili ugrožava druge učesnike ARCS Track Day vožnje. Preticanje na stazi je dozvoljeno isključivo na pravcima i to samo ukoliko se sporije vozilo pomerilo u desnu stranu i uključivanjem desnog pokazivača pravca (ili drugom vrstom signalizacije) dalo znak da razume da će biti preteknuto. Preticanje u krivinama je zabranjeno. Nepoštovanje ovog pravila povlači prekid vožnje za sve koji su u tom trenutku na stazi sve do uspostavljanja disciplinovanog kretanja. Vožnja će biti potom nastavljena ali će se vreme provedeno izvan staze računati kao već utrošeno. Tokom termina ARCS Track Day drift i „burnout“ odnosno paljenje pneumatika proklizavanjem u mestu nisu dozvoljeni. U slučaju da se redarsko vozilo nađe na stazi sva vozila su dužna da pored njega prođu brzinom od najviše 40 km/h.
Pre početka ARCS Track Day termina svi vozači dužni su da prisustvuju bezbednosnom brifingu na kome će biti istaknute najvažnije procedure iz ovog pravilinika. Vozač koji nije prisustvovao brifingu neće moći da pristupi vožnji sve do ispunjenja tog uslova. Početak vožnje računa se od trenutka kada je osoblje centra NAVAK otvorilo ulazak na stazu, bez obzira kada je koji pojedinačno vozač započeo svoju vožnju.
Ulazak na stazu vozači će obaviti jedan po jedan sa minimalnim razmakom između dva starta od 10 sekundi. Tokom ARCS Track Day termina ukupno vreme vožnje biće izdeljeno na stintove od po 20 minuta. Kraj stinta biće signaliziran od strane osoblja staze uz pomoć singalih zastavica. Svi učesnici vožnje koji su u tom trenutKu na stazi dužni su da izađu izvan staze odmah bez obzira kada su ušli i da li imaju nameru ponovo da se vrate. Ukoliko je učesnik iskoristio uplaćeno vreme na stazi izlazi direktno na kapiju centra NAVAK, a ukoliko nije iskoristio parkiraće se na betonskom rasteru prema uputstvu redara staze i čekati ulazak sledeće grupe odnosno kraj pauze namenjene za rad redarskog vozila.
Ukoliko se tokom vožnje dogodi incident koji zahteva ulazak redarske ekipe na stazu i njihovu intervenciju vožnja će biti prekinuta onoliko dugo koliko je neophodno da bi se sa staze uklonile prepreke i nečistoće ili ukazala pomoć. Po završetku invervencije vožnja će biti nastavljena do isteka prevdiđenog stinta. Izgubljeno vreme vožnje neće biti nadoknađeno učesnicima ARCS Track Day termina.

Ukoliko ima nejasnoća ili je potrebno bilo kakvo dodatno pojašnjenje slobodno mi se možete obratiti na PP ili navedeni mail.

:arflag :arflag :arflag


Slika
Vrh
 Profil  
 

Re: Prijave ARCS Track Day 03.09.2017.
PostPoslato: Sub Avg 26, 2017 4:32 pm 
OffLine
Drug Član
Drug Član
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 20, 2009 12:21 pm
Postovi: 6511
Lokacija: Beograd-Bele Vode
Garaža: Audi A4 quattro S line
Lokacija: Beograd
:arflag


A Man's Got to Know His Limitations...
Vrh
 Profil  
 

Re: Prijave ARCS Track Day 03.09.2017.
PostPoslato: Sub Avg 26, 2017 5:50 pm 
OffLine
predsednik kluba
predsednik kluba
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 03, 2014 7:50 pm
Postovi: 3872
Lokacija: UMKA
Garaža: ex ar147mjtd '05
ex ar147mjtd TI '07
ex ar159 mjtd '09
ex ar GT Q2 271hp '04
ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein
exAr giulieta 1750 QV
ar 33 1.7ie/16v
ar 75 rosso di beleza
Subi impreza sti 300hp
Lokacija: BEOGRAD
Jel treba i ovde da se prijavimo,ili samo private?


Falcon:

Jbt,kod tebe sve sad i za odmah
Vrh
 Profil  
 

Re: Prijave ARCS Track Day 03.09.2017.
PostPoslato: Sub Avg 26, 2017 7:10 pm 
OffLine
Drug Član
Drug Član
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Maj 15, 2011 2:46 pm
Postovi: 2894
Lokacija: Beograd
Garaža: GT 2.0 JTS
GTV 2.0 V6 TB
ex GTV 2.0 16v
ex 147 1.9jtd
ex 145 1.6box
ex 33 1.7
Lokacija: Beograd
Samo mail sa trazenim podacima da bih dostavila Navaku.
Njihovi uslovi su isti za sve pa i ovo tretiraju kao TD.....


Slika
Vrh
 Profil  
 

Re: Prijave ARCS Track Day 03.09.2017.
PostPoslato: Sub Avg 26, 2017 7:34 pm 
OffLine
Drug Član
Drug Član
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Maj 15, 2011 2:46 pm
Postovi: 2894
Lokacija: Beograd
Garaža: GT 2.0 JTS
GTV 2.0 V6 TB
ex GTV 2.0 16v
ex 147 1.9jtd
ex 145 1.6box
ex 33 1.7
Lokacija: Beograd
Alfsti,
želimo samo da vas podsetimo:
učešće na ARCS TD je potrebno unapred prijaviti pa molim sve zaineresovane da svoje podatke posalju na mail info@arcs.org.rs a krajnji rok za prijavu je sreda 30.08.2017.
Potrebno je dostaviti sledeće podatke
PODACI O VOZAČU
Ime i prezime:
Email:
Broj mobilnog telefona:
Broj lične karte:
Broj vozačke dozvole:
Vozačka dozvola važi do:
PODACI O AUTOMOBILU
Marka i model automobila:
Radna zapremina motora (ccm):
Snaga motora (kW):
Vožnje će biti organizovane u skladu sa pravilnikom centra Navak, 20 učesnika po stintu, trajanje stinta 20 minuta.


Slika
Vrh
 Profil  
 

Re: Prijave ARCS Track Day 03.09.2017.
PostPoslato: Uto Avg 29, 2017 6:25 pm 
OffLine
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 26, 2014 4:23 pm
Postovi: 252
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTD-M
Puntisa 2 mkB 1.4 16v
Lokacija: Petrovac
Da li svi koji dolaze placaju 10e bilo da su se prijavili za TD ili samo bi dosli na skup a da nevoze brze krugove?


Vrh
 Profil  
 

Re: Prijave ARCS Track Day 03.09.2017.
PostPoslato: Uto Avg 29, 2017 9:22 pm 
OffLine

Pridružio se: Uto Mar 15, 2016 2:15 pm
Postovi: 499
Garaža: ex Alfa Romeo 147 jtd
ex Alfa Romeo 147 TI jtd
Alfa Romeo 147 TI jtdm 16v
Lokacija: Obrenovac
novmaher je napisao:
Da li svi koji dolaze placaju 10e bilo da su se prijavili za TD ili samo bi dosli na skup a da nevoze brze krugove?


Kotizacija se placa 10€ po danu,,,a koriscenje staze ulazi u kotizaciju bez obzira da li vozis brze krugove ili ne


Vrh
 Profil  
 

Re: Prijave ARCS Track Day 03.09.2017.
PostPoslato: Sre Avg 30, 2017 7:53 pm 
OffLine

Pridružio se: Uto Mar 15, 2016 2:15 pm
Postovi: 499
Garaža: ex Alfa Romeo 147 jtd
ex Alfa Romeo 147 TI jtd
Alfa Romeo 147 TI jtdm 16v
Lokacija: Obrenovac
Alfisti,

Zelimo samo da vas podsetimo:
Voznja brzih krugova je ukljucena u iznos kotizacije

Ucesce na ARCS TD je potrebno unapred prijaviti pa molim sve zainteresovane da svoje podatke posalju na mail info@arcs.org.rs
Krajnji rok za prijave je Sreda 30.08.2017

Potrebno je dostaviti sledece podatke
Podaci o vozacu
Ime i prezime
Email
Broj mobilnog tel
Broj licne karte
Broj vozacke dozvole
Vozacka dozvola vazi do

Podaci o automobilu
Marka i model automobila
Radna zapremina motora (ccm)
Snaga motora (kw)

Voznje ce biti organizovane u skladu sa pravilnikom centra NAVAK, 20 ucesnika po stintu,trajanje stinta 20 min.

Vas ARCS team :arflag :arflag :arflag


Vrh
 Profil  
 

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

   Slične teme   Autoru   Odgovora   Pogledano   Poslednji post 
Nema novih nepročitanih postova u ovoj temi. ARCS vs Bud3 track day 2019

[ Idi na stranicu: 1 ... 14, 15, 16 ]

u Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja

Veloce

390

25304

Uto Okt 22, 2019 9:43 pm

edin Pogledaj poslednji post

Nema novih nepročitanih postova u ovoj temi. ARCS vs Bud3 track day 2020

[ Idi na stranicu: 1 ... 7, 8, 9 ]

u Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja

Veloce

202

18190

Uto Okt 06, 2020 7:56 am

Zex Pogledaj poslednji post

Nema novih nepročitanih postova u ovoj temi. Alfa Romeo Klub Srbija - Track Day 2K19. - spisak vozača

u Alfa Romeo Srbija Forum info

- ARCS -

9

5869

Pon Sep 16, 2019 11:05 pm

Veloce Pogledaj poslednji post

Nema novih nepročitanih postova u ovoj temi. Alfa Romeo Klub Srbija - MEDJUNARODNI SKUP 2019. - prijave

[ Idi na stranicu: 1, 2, 3 ]

u Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja

- ARCS -

63

23224

Uto Sep 17, 2019 5:52 pm

Artistadellamacchina Pogledaj poslednji post

Nema novih nepročitanih postova u ovoj temi. ARCS roštilj 31.03.2019.

[ Idi na stranicu: 1, 2, 3, 4 ]

u Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja

Boxa

82

10184

Pon Apr 08, 2019 9:27 am

ZEPP 46 Pogledaj poslednji post


Sva vremena su u UTC + 1 sat


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Idi na:  

Style by Alfa Romeo Club Serbia
Updated by Alex V6 & erdeljan © ARCS 2015
Design & layout by gile & kilson based on original 4Poisom theme
Prevod: CyberCom feat. sErGiO