Deki, znam da ti je tesko, ali be treba ocajavati odmah.
I da istina je da su kortikosteroidi (pronison) jako losi po organizam, tako da nemoj da se sekiras ako ih nisu odmah dali, treba pratiti situaciju i sacekati te resultate.
"Nas mali veliki Alfista Danilo i njegova borba"
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Re: HITNO potrebni donatori trombocita, krvna grupa A+
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- sinisa
- Garaža: '19 Alfa Romeo Stelvio 2.2
'23 Skoda Superb 2.0TDI
'11 Audi A7 3.0TDI
'07 Citroen C4 2.0VTS
###############
Ex '11 Alfa Romeo 159 2.0JTDm
Ex '09 Alfa Romeo 159 1.8MPI - Lokacija: Beograd
Naoružaj se debelim živcima, mlad je, nadam se da će se sve srediti. Na žalost, živimo u veoma nezdravo doba... Pratim temu od početka, nemam adekvatnu krvnu grupu na žalost. Naravno, za bilo koji vid pomoći, raspoloživ sam, kao i ostale kolege.
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Naslov teme je postao malo prevazidjen, ljudi HVALA svima!!!, ali trenutno kako stvari stoje transfuzija trombocita je u Danilovom slucaju potpuno iskljucena kao nepotrebna.
Javila se doktorka Erlaher iz Frajburga, koja prati Danila i dalje, i potvrdila je preporuku lekara iz Tirsove. Pratimo ga i cuvamo a ako pocne da spontano krvari da ga dovedemo hitno. Ako nalaz na kraju iz Frajburga bude pokazao da je u pitanju Imuna Trombocitopenija kao dijagnoza, ona jeste upravo takva. Nema lekova, ceka se da prodje, mozda, a mozda i nece. Uglavnom, ako je dete iole stabilno, ne treba ga poremetiti transfuzijama i kortkosteroidima, jer mozda posle toga nece vise biti tako stabilan.
Jos uvek cekamo konacne rezultate iz Frajburga, javljam. Malo nam je lakse kad je i dr. Erlaher rekla isto.
podrav svima
Javila se doktorka Erlaher iz Frajburga, koja prati Danila i dalje, i potvrdila je preporuku lekara iz Tirsove. Pratimo ga i cuvamo a ako pocne da spontano krvari da ga dovedemo hitno. Ako nalaz na kraju iz Frajburga bude pokazao da je u pitanju Imuna Trombocitopenija kao dijagnoza, ona jeste upravo takva. Nema lekova, ceka se da prodje, mozda, a mozda i nece. Uglavnom, ako je dete iole stabilno, ne treba ga poremetiti transfuzijama i kortkosteroidima, jer mozda posle toga nece vise biti tako stabilan.
Jos uvek cekamo konacne rezultate iz Frajburga, javljam. Malo nam je lakse kad je i dr. Erlaher rekla isto.
podrav svima
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Hvala svima na dobroj volji i podrsci.
Lekari iz Frajburga su rekli da ne treba da prima novu dozu lekova i da ga pratimo. Ide u skolu vec drugi dan, a mi smo na ivici zivaca. Mnogo prijatelja nas ubedjuje da je to prolazno itd. Alo!? Lekari NIKAD nisu pominjali pubertet i da je to do njega. Ovo se desi jednom do dvoje dece od 100.000 njih. PUBERTET? Pa pustite me u PM... Eto tako sam.
Dok ne spontano ne prokrvari ili mu zaista bude dobro, ovde vise necu pisati. Hvala sto razumete
Lekari iz Frajburga su rekli da ne treba da prima novu dozu lekova i da ga pratimo. Ide u skolu vec drugi dan, a mi smo na ivici zivaca. Mnogo prijatelja nas ubedjuje da je to prolazno itd. Alo!? Lekari NIKAD nisu pominjali pubertet i da je to do njega. Ovo se desi jednom do dvoje dece od 100.000 njih. PUBERTET? Pa pustite me u PM... Eto tako sam.
Dok ne spontano ne prokrvari ili mu zaista bude dobro, ovde vise necu pisati. Hvala sto razumete
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Uz vas smo Deki! (javi sta god da zatreba, broj imaš)
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Re: "Nas mali veliki Alfista Danilo i njegova borba"
Svi se nadamo najboljem i najlepsem ishodu.
Pozdrav familijo
Pozdrav familijo
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…