marea je bila na benz. a kapa sekvent, oba motora koliko znam u prilicno dobrom stanju, al nebitno nemamo svi iste kriterijume za brzo i jakoalfa&omega napisao:Da, da, to im ubije konje ko sirocad... A, ako ispravna Kappa 5.20 nekoga razocara u voznji ondaalex v6 napisao:Domaci plinasi. Ako imaju 100 konja dobro je.
Lancia Kappa 5.20
- OMP
- Garaža: GP TJet
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- Ognjen_HN
- Garaža: ex Alfa Romeo 146 1.7 16v ie, Alfa Romeo 164 2.0 8v Nord
Po meni nema nista ljepse od velikog i udobnog auta a mocnog tj mnogo ks. Ne volim nova auta(mladja od 1998-2000 god, i tu mi ulazi u izbor164 QV 230 ks i kappa 220 ks. Nije ni Croma losa, ali to je to. Eee sad drugi je problem sto nemam standard za ta auta sa tim masinama....... Ali isto bih vozio i 166 2.4. Mjet 185 ks (facelift). Da ne off-ujem vise, ova kappa je mnogo mocna.
NE PREKIDAJ ZENU DOK CUTI!
- Integralac
- Garaža: Fiat Coupe 16VT - 147 JTDm Costum National
Kappa ide tek od 3500-4000 obrtaja, to ja zovem granica divljastva
vozio sam gomile automobila u zivotu, otprilike lepsu voznju (ne sportsku) tesko da ima za ove novce pa cak i nekoliko puta vece
vozio sam gomile automobila u zivotu, otprilike lepsu voznju (ne sportsku) tesko da ima za ove novce pa cak i nekoliko puta vece
The life is too short to drive german cars
- genca
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW
Ooooo,Integralac pozdrav.Pristigao si i ti u alfa druzinu.Aj predstavi tvoju novu 147.
cuore sportivo
- Integralac
- Garaža: Fiat Coupe 16VT - 147 JTDm Costum National
da dodam za kappu, s obzirom da je limuzina i to poprilicno velika brzina se ni ne oseca nesto, odaje utisak da ne ide brzo, treba pogledati u brzinomer ponekad
Alfica sinoc oprana, danas vec prljava, nemam dobre slike, OMP ispolirao farove, znak menjam napred, tamo vamo jos po nesto pa kad je lepo uslikam moze predstavljanje
i da, pozdrav svima
Alfica sinoc oprana, danas vec prljava, nemam dobre slike, OMP ispolirao farove, znak menjam napred, tamo vamo jos po nesto pa kad je lepo uslikam moze predstavljanje
i da, pozdrav svima
The life is too short to drive german cars