biiip sam se!
-
Go
- Drug Član
Vec duze vreme razmatram za moj prvi auto. Neki mi kazu kupi ''Yuga'', nadji nekog ''Golfa''... Mada, ne zelim to, fora je sto sam veliki ljubitelj automobila i ne svidja mi se bas svaki. Imao sam par automobila u izboru i sasvim slucajno se setim ''Alfe 75''. Nekako, malo - malo pa pogledam neku. Vidim, pravi auto, ide lepo, izgleda lepo, ma pravi auto za ljubitelja poput mene. Zbog toga mi je ''75ica'' bas u veoma uzem izboru. No, ne bi neki ljudi bili cesomudi, a da ne kazu kako to niko zivi ne moze da popravi i kako nema delova. Reko', obesite to macoru o rep. Pa ja sam automehanicar i imam internet te cu uz pomoc ''nekih'' fantastcnih clanova ovog foruma moci cu sam da je ''cackam''. Da zlo bude vece, tata je nesto sumnjicav kada mu kazem: ''Moja bi imala oko 148 ks''. Ajd' bar dovoljno poznajem sebe i garantujem da necu praviti ludorije tamo gde im nije mesto. Dakle, mislim da sam ispunio sve uslove da nabavim ''75icu'' Vrlo verovatno tamo vec u Januaru mozete da me ocekujete (jeste da sam nov ali nemojte da me saljete po burek i cigare).
Zaboravih! Polako citam teme vezane za ''75icu'', moram da naucim stivo.
Ovom prilikom bih se zahvalio Gruji na edukciji. Respekt Grujo
Zaboravih! Polako citam teme vezane za ''75icu'', moram da naucim stivo.
Ovom prilikom bih se zahvalio Gruji na edukciji. Respekt Grujo
-
Go
- Drug Član
Svestan sam da cu pored tih 2000 evra da ulozim mozda jos toliko. Prvo zato sto mora (Remeni, kablovi, svecice, filteri...) plus sam blesav i volim da mi auto bude sto kazu cakum - pakum. Gde je tu reg. pa benzin. Sreca moja pa roditelji placaju sve dazbine pa meni ide cela plata u dzep, bar dok mogu vozicu se dobro.
- ilija156
- Garaža: alfa GT
skupi jos 1000 svejedno bi ulozio u tu 75 i imas li mogucnosti za neki kredit od 2000 i vec mozes da razmisljas o 156 .Ja sam tako nesto slicno uradio mislio sam da kupim Bravo (sva sreca decko nije bio dostupan)nadjem 156 za 7500 spustio na 7000 (pre 4g) i covek me cekao za dve rate po 1000 dok mi nisu dali neki kredit....probaj nesto budi strpljiv,sve mozes dobiti u zivotu samo je pitanje dali to dovoljno zeliz.
- brera
- Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003 - Lokacija: Perm
- rembrant
- Garaža: 147 1.9 JTD 8v
E pozdrav posto i ja planiram da kupim alfu doduse 147, dok sam trazio na internetu nasao sam par linkova za 75ticu pa evo ako te interesuje da skines sebi da imas. Mislim da ce tebi posto si mehanicar biti od velike pomoci.
Mislim da su na engleskom nadam se da ti to nece biti prepreka.
nadam se da sam bio imalo od pomoci. poz i sretno sa kupovinom!
Mislim da su na engleskom nadam se da ti to nece biti prepreka.
Code: Obeleži sve
http://193.219.82.238/~manual/Workshop%20manual's/Alfa%20Romeo%2075%20workshop%20manual.rar
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
U Svetogorskoj se prodaje siva 75 2.0 TS za 1500 evra. Ima sive petokrake felne, mislim da je necija od nasih sektasa...ne mogu da setim kog. Uvek je tamo auto, a prodjem skoro svaki dan tom ulicom.
Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
Nisam gledao unutra, pretpostavljam da su te felne sasvim dovoljne za raspoznavanje. JaMal-ov crni turbo stoji tu u blizini takodje...
Acqua-Olio-Benzina
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Dobraaaa ova 75-ica. Pravio sam i ja neke kombinacije za 75-icu ali teska posla, u svakom slucaju cale je planirao da kad se oslobodi ovog auta uzme neku dobru 155-icu za mene i njega. Posle moram sa njim da se otimam za kljuceve. Rece mi deda danas kao u fazonu .Kupicu ti ja jednog YUGA od 300 eura pa da vozis i malo taman dok steknes iskustvo. (zeza me namerno) a ja rekoh: .Moze samo ako je taj od 300 eura onda moras da mi kupis i jedan dzak da stoji u kolima da skupljam delove koji mi ispadaju uz put, niz put i pored puta. Bio bih kao Grunf iz Alan Forda . Ajde ponekad auspuh da ispadne i slicno, ali ponekad a ne svaki cas neki deo (npr poluosovina, menjac, da izgubim tocak negde ne daj boze .
Pozdrav
(izvinjavam se sto sam ovako upao i pricam nevezano za temu, video sam i nadosla mi inspiracija)
Pozdrav
(izvinjavam se sto sam ovako upao i pricam nevezano za temu, video sam i nadosla mi inspiracija)
FANTAZ'JA
- starac vujadin
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Ima ovde jedna potencijalno zanimljiva 75 na udaju.Deluje relativno sacuvano.
Nije ona zelena tuga sto je opisao Nigy a isto je 1.6,neznam dal bese carb ili i.e..Rekao bih da je 1.boja,ona sampanj metalik.Mislim da je lik anAlfista .Proslo leto sam mu okacio flyer kluba za brisac a decko ladno tako vozio 2 nedelje ... mada ta 75 vise stoji nego sto se vozi.
Nije ona zelena tuga sto je opisao Nigy a isto je 1.6,neznam dal bese carb ili i.e..Rekao bih da je 1.boja,ona sampanj metalik.Mislim da je lik anAlfista .Proslo leto sam mu okacio flyer kluba za brisac a decko ladno tako vozio 2 nedelje ... mada ta 75 vise stoji nego sto se vozi.