Switch to full style
Sport, tjuning, uporedni testovi.
Odgovori

Sportski Auspuh na tehnickom pregledu

Sub Okt 12, 2019 1:33 pm

Pozdrav,

Imam priliku da kupim skoro nov Pirke sportski auspuh za 147 dosta jeftino, pa me interesuje kakva je situacija sa njima na tehnickom pregledu, prolaze li?

Re: Sportski Auspuh na tehnickom pregledu

Ned Okt 13, 2019 12:33 am

Trebalo bi da da, pogotovo ako ima sve lonce na broju :D

Re: Sportski Auspuh na tehnickom pregledu

Ned Okt 13, 2019 8:35 am

Uglavnom proveravaju samo izduvne gasove :whistle:

Ned Okt 13, 2019 8:38 am

Ali i to nije u kriterijmu do 2021, takoreći golf 2 dizel prolazi...

Re: Sportski Auspuh na tehnickom pregledu

Pon Okt 14, 2019 6:40 pm

sve zavisi od tehickog do tehnickog. Kod mene prolazi sve sto na prvi pogleda izgleda kao fabrika kad se pogleda. Tako da ja nisam mogao da prodjem tehnicki sa loncem koji mi sad na autu,mora sam da stavim fabricki iako nije bio povezan nego samo stavljan radi slikanja.

Re: Sportski Auspuh na tehnickom pregledu

Pon Okt 14, 2019 7:44 pm

novmaher je napisao:sve zavisi od tehickog do tehnickog. Kod mene prolazi sve sto na prvi pogleda izgleda kao fabrika kad se pogleda. Tako da ja nisam mogao da prodjem tehnicki sa loncem koji mi sad na autu,mora sam da stavim fabricki iako nije bio povezan nego samo stavljan radi slikanja.


Ovaj sto ja mogu da uzmem definitivno ne izgleda kao fabricki, manji je duplo i top je elipsast i siri 4 puta od fabrickog. Mada sam ja odradio registraciju za ovu godinu pre 2 meseca, nego ne znam dal cu morati ponovo da menjam za sledecu...

Re: Sportski Auspuh na tehnickom pregledu

Čet Okt 17, 2019 1:04 pm

Sve zavisi od tehnickog tj cak i samog radnika na tehnickom. Moja sestra je prosla sa duplim zavrsetkom na autu koji ni nema vidljiv auspuh fabricki na jednom tehnickom, a na drugom nije bio problem samo zavrsetak nego eto sto ceo lonac kao nije fabricki. Meni su pravili problem zbog velicine zavrsetka, ali nije bio problem sto lonac nije fabricki dok je drug na istom tom tehnickom prosao sa fabrickim loncem i sa vidljivim zavrsetkom iste velicine ko i moj...

Re: Sportski Auspuh na tehnickom pregledu

Pon Okt 28, 2019 12:02 pm

A koliko glasniji bude auto sa otprilike duplo manjim zadnjim loncem? Ja nesto ne volim da bude mnogo glasan, volim samo da lepo izgleda :coolguy:
Odgovori